Reklama
Grafika reklamowa nr 297 Grafika reklamowa nr 297
Reklama
Grafika reklamowa nr 299 Grafika reklamowa nr 299
Reklama
Grafika reklamowa nr 294
Reklama
Grafika reklamowa nr 85 Grafika reklamowa nr 85
Reklama
Grafika reklamowa nr 296
Znajdujesz się w: Aktualności

Nabór kandydatów na członków komisji zarządzających funduszy promocji produktów rolno-spożywczych na lata 2025-2029

Nabór kandydatów na członków komisji zarządzających funduszy promocji produktów rolno-spożywczych na lata 2025-2029

2025-01-05 08:36

Informujemy, że do 31 stycznia 2025 r. należy zgłaszać kandydatów na członków komisji zarządzających funduszy promocji produktów rolno-spożywczych.

Jak można zgłosić kandydata

Zgodnie z obowiązującymi przepisami ogólnokrajowe organizacje właściwe dla danego funduszu promocji mogą zgłosić Ministrowi Rolnictwa i Rozwoju Wsi kandydatów na członków komisji nie później niż na 4 miesiące przed upływem obecnej kadencji członków komisji. Obecna kadencja członków komisji upływa 1 czerwca 2025 r., z wyjątkiem Funduszu Promocji Roślin Oleistych utworzonym w 2019 r.

Zgłoszenia można przesłać wyłącznie na dołączonym formularzu w formie:

Uwaga!

Podczas wypełniania formularza prosimy kierować się instrukcją. Prosimy także, aby do formularza dołączyć wszystkie niezbędne dokumenty/załączniki. Pozwoli to uniknąć błędów oraz konieczności uzupełniania zgłoszenia.

Informujemy, że zgodnie z przepisami, w przypadku nieusunięcia wszystkich nieprawidłowości lub błędów w terminie do 5 dni od dnia doręczenia ewentualnego wezwania – zgłoszenia nie uwzględnia się.

Podstawa prawna

Materiały

Do pobrania
Instrukcja​_wypełniania​_zgłoszeniadocx.pdf 0.53MB
Do pobrania
Formularz​_zgłoszenia​_kandydata.docx 0.04MB

MRiRW

Prognoza pogody

POZNAŃ Pogoda

Fotogalerie

Niniejszy serwis internetowy stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Informacja na temat celu ich przechowywania i sposobu zarządzania znajduje się w Polityce prywatności. Jeżeli nie wyrażasz zgody na zapisywanie informacji zawartych w plikach cookies - zmień ustawienia swojej przeglądarki.