Aktualności






Program szkolenia - Cieślin - 5 lutego od godziny 12:00
12:00 – 12:45 - HAZERA - Złoto w polu i w przechowalni
12:45 – 13:15 - ADOB - Zbilansowane nawożenie cebuli - przygotowanie do nowego sezonu uprawy
13:15 – 14:00 - Piotr Borczyński, KPODR w Minikowie - Najważniejsze wyzwania w uprawie cebuli w sezonie 2024
14:00-14:30 – przerwa kawowa
14:30 – 14:45 - PROCAM - Skuteczna ochrona w produkcji cebuli
14:45 – 15:00 - FLORTOM - Oferta asortymentowa na sezon 2025
15:00 – 15:45 - Prof. UPP dr hab. Łukasz Sobiech, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu - Jak zoptymalizować zabiegi ochrony roślin?
Obiad około godz. 16:00
Program szkolenia - Bagatelka - 6 lutego od godziny 12:00
12:00 – 12:45 - HAZERA - Złoto w polu i w przechowalni
12:45 – 13:15 - ADOB - Zbilansowane nawożenie cebuli - przygotowanie do nowego sezonu uprawy
13:15 – 14:00 - Piotr Borczyński, KPODR w Minikowie - Najważniejsze wyzwania w uprawie cebuli w sezonie 2024
14:00-14:30 – przerwa kawowa
14:30 – 14:50 - NATURAL CROP - Budowanie plonu i jakości warzyw w technologii NaturalCrop
14:50 – 15:10 - FMC - Zwalczanie wciornastka w cebuli - insektycydy FMC
15:10 – 16:00 - Dr inż. Piotr Chohura, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - Nawożenie buduje plon cebuli
Obiad około godz. 16:00
Każdy uczestnik szkolenia otrzyma od organizatorów upominek. Serdecznie zapraszamy.