Aktualności
W Polsce w produkcji warzyw gruntowych dominują warzywa kapustne. W tej grupie królują kapusty – ich spożycie w formie świeżej, ale i przetworzonej jest jednym z najwyższych wśród wszystkich warzyw. Gatunki z tej grupy zajmują ważne miejsce także w bardzo bogatym portfolio Syngenta. W każdej dziedzinie, w tym uprawie warzyw, uprawie kapust na różne przeznaczenie – do zaopatrzenia świeżego rynku, na przetwórstwo, do przechowywania, kluczem do sukcesu i rozwoju jest dostęp do najnowszej wiedzy i sprawdzonych informacji. Z tego powodu firma Syngenta od zawsze stawia na bliski kontakt ze swoimi klientami. Dzięki współpracy z producentami warzyw możemy pozyskiwać rzetelną informację zwrotną, rozwijać ofertę i wdrażać do produkcji nowe, coraz lepsze odmiany czy rozwiązania w ochronie roślin. Co mamy na ten sezon? Czym wyróżniają się nasze odmiany na rynek warzyw świeżych, a czym te przeznaczone do kiszenia? Jakie są aktualne możliwości ochrony warzyw kapustnych? O tym wszystkim powiemy na webinarium „KAPUSTY NA ŚWIEŻY RYNEK I DLA PRZETWÓRSTWA. HODOWLA SYNGENTY PODSTAWA BEZPIECZNEJ PRODUKCJI. Przedstawiciele firm partnerskich tego wydarzenia zwrócą uwagę na jakość rozsady; przedstawią ofertę na bieżący sezon. Będą również ciekawe quizy z nagrodami. Zapraszamy 10 marca o godz. 19:00.
Zebraliśmy dla Państwa liczne grono ekspertów i przygotowaliśmy ciekawe prezentacje z różnorodną tematyką:
Zygmunt Siekacz – Syngenta Polska, Współpraca ze sklepami i dystrybucją
Temat wystąpienia: Giganci przemysłu!
Mariusz Kwiatkowski – Syngenta Polska, Reprezentant terenowy
Temat wystąpienia: Jakość też ma znaczenie!
Władysław Tokarczyk – Syngenta Polska, Reprezentant terenowy
Temat wystąpienia: Zdrowe na polu zdrowe w przechowalni!
Radosław Ptaszek – Syngenta Crop Protection
Temat wystąpienia: Skuteczne rozwiązania w ochronie warzyw kapustnych
Daniel Babij – Grupa Mularski, Dyrektor ds. Sprzedaży Rozsad
Temat wystąpienia: Dobra oferta na trudne czasy
Martyna Michalak –GPR Krasoń, Reprezentant terenowy
Temat wystąpienia: Dobra rozsada kluczem do sukcesu
Zarezerwuj w kalendarzu:
10 marca 2022 r., godz. 19:00
OGLĄDAJ NAS NA ŻYWO NA: portalu e-warzywnictwo.pl, profilu FB lub kanale YouTube e-warzywnictwo.pl,
Uczestnictwo w webinarium jest bezpłatne, dostępne zarówno na komputerze, smartfonie jak i tablecie.
Bądź z nami! Zdobądź cenną wiedzę i nagrody!