Aktualności
Anna Lewandowska, sportsmenka i bizneswomen ogłosiła inwestycję w kolejny biznes. SuperMenu zaczyna uprawę ekologicznych ziół i warzyw we własnych szklarniach.
Branża cateringów dietetycznych dynamicznie rośnie i zwiększyła swoją wartość dwukrotnie w porównaniu do 2019 roku. Dzisiaj wyceniany jest na 2 mld zł.
Od samego początku, pracując z moim zespołem nad stworzeniem cateringu SuperMenu, postawiliśmy sobie jasny cel - kreowanie zdrowych nawyków żywieniowych klientów. Poprzez dostarczanie pełnowartościowych i zbilansowanych posiłków, edukację na temat zasad zdrowego odżywiania, zwracanie uwagi na regularność w ich spożywaniu oraz aktywność fizyczną. Wyeliminowaliśmy biały cukier, pszenicę i surowe mleko ze wszystkich planów żywieniowych. Wszystkie nasze założenia udało się wcielić w życie, więc teraz czas na kolejny etap rozwoju. Uprawę ekologicznych ziół i warzyw. Będą one wykorzystywane do produkcji dań SuperMenu. Jestem niezwykle dumna z tego projektu i cieszę się, że wyznaczamy nowe standardy w branży - mówi Anna Lewandowska, sportsmenka, propagatorka zdrowego stylu życia i założycielka SuperMenu by Anna Lewandowska.
Więcej na www.horecatrends.pl