Ceny kukurydzy cukrowej rosną na większości rynków, nie tylko ze względu na zwiększony popyt, ale także z powodu rosnących kosztów produkcji i logistyki, które nadal wpływają na światowy rynek świeżych i przetworzonych produktów. Eksperci rynku na zachodzie Europy mówią, że rolnicy potrzebują podwyżki cen o ok. 20%.
Słodkość, kremowa konsystencja, intensywny aromat wraz z pożądanym kolorem ziaren, ale także z punktu widzenia produkcyjnego wysoka wydajność czy uniwersalność - do spożycia jako produkt
Przegląd odmian kukurydzy cukrowej, zalecenia nawozowe i... już 10 listopada na portalu e-warzywnictwo.pl, kanale YouTube oraz FB ewarzywnictwo.pl Ten materiał warto obejrzeć!
Willinger najnowsza odmiana kukurydzy super słodkiej z hodowli SEMINIS, która po kilkuletnich testach trafiła w sezonie 2021 do upraw komercyjnych w całej Polsce, bardzo dobrze spisuje się u producentów.
Niniejszy serwis internetowy stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Informacja na temat celu ich przechowywania i sposobu zarządzania znajduje się w Polityce prywatności. Jeżeli nie wyrażasz zgody na zapisywanie informacji zawartych w plikach cookies - zmień ustawienia swojej przeglądarki.